Cautare

5994 de rezultate pentru "meciuri sambata 03 10 2009" (8.36 secunde)
In faza a doua, doar castigatoarele disputelor din faza I pot lupta pentru medalia de campioana, in timp ce invinsele vor juca meciuri pentru a se stabili configuratia finala a clasamentului intre pozitiile 5-8.
N-am mai fost la meciuri de cand eram studenta. ... in sambata Pastelui. Doar femeile si copii au acces la acest meci, iar Petre Grigoras spera sa fie cat mai multi in tribune.
Prima adversara a elevelor lui Liviu si Danielei Manea va fi CS Universitatea Alba Iulia, dupa sistemul cel mai bun din trei meciuri. ... Prima confruntare este programata sambata la Alba Iulia, a doua - lunea viitoare in Banie, iar pentru a treia confruntare nu s-a stabilit inca data.
Oaspetele au castigat sambata primul meci, scor 98-63, iar daca se impun si astazi vor continua lupta pentru locurile 5-6, iar oltencele vor lupta apoi pentru locurile 7-8.
Cele patru meciuri din sferturile de finala ale Campionatului European de Fotbal, transmise in direct de TVR 1, TVR HD si euro2012.tvrinfo.ro, au ocupat primele pozitii ale clasamentului programelor tv difuzate in ultimele zile.
Muza Cupei Confederatiilor face striptease, daca Brazilia castiga turneul O noua editie a Cupei Confederatiilor la fotbal a inceput sambata seara, in Brazilia, gazda competitiei impunandu-se, cu 3-0, impotriva Japoniei. ... Cupa Confederatiei continua, duminica seara, cu doua meciuri extrem de interesante:
Romania, prima victorie, in etapa finala a Campionatului European de rugby in 7 Echipa Romaniei a invins Italia cu scorul de 21-14 (7-7), sambata, intr-un meci din etapa finala a Campionatului European de Rugby in 7, care este gazduita de Stadionul Național ‘‘Arcul de Triumf‘‘ din Bucuresti.
Sambata, la Sankt Petersburg, a avut loc tragerea la sorti pentru Cupa Mondiala de fotbal care va avea loc in 2018 in Rusia.
Romania a retrogradat din Grupa I a zonei Europa-Africa a Cupei Davis, sambata, dupa ce perechea Dudi Sela/Jonathan Erlich a dispus de cuplul Vasile Antonescu/Bogdan Borza, cu 6-3, 6-4, 7-6 (4), iar echipa de tenis a Israelului conduce formatia Romaniei cu scorul de 3-0, la Ramat Hasharon, in meci de baraj.
Sambata, in cadrul rundei cu numarul 33, Dunarea s-a impus pe teren propriu in compania nou-promovatei Ripensia Timisoara, scor 3-1. ... Mai mult, echipa din Calarasi are 30 de meciuri consecutive in Liga 2 fara infrangere.
Sambata, 19 ianuarie, brandul american AFFLICTION a sustinut un eveniment in cadrul caruia fanii K1 s-au intalnit cu Andrei Stoica,Bogdan Stoica si Benny Adegbuyi, reprezentanti de marca ai noii generatii de luptatori romani.
Romania are prima actiune cu Edi Iordanescu pe banca tehnica la finalul acestei luni, cand sunt programate meciurile amicale cu Grecia, 25 martie, si Israel, 29 martie. Sambata seara, Federatia Romana de Fotbal a anuntat lotul convocat de Edi Iordanescu pentru cele doua meciuri de pregatire.
In finala mica, de sambata, Germania a invins Portugalia cu 3-1, nemtii sarbatorind cu mare bucurie aceasta medalie de bronz. ... Primele meciuri sunt foarte importante pentru viitorul echipei, iar Universitatea nu se poate lauda cu un program usor.
Iar apogeul l-a atins sambata seara, la Constanta, unde totul i-a mers de minune. ... revansa in fata singurei echipe care l-a batut in meciuri oficiale si netezirea drumului spre turneul mult visat.
De Pastele trecut, chiar in Sambata Mare, Dinamo a facut instructie cu Steaua chiar in Ghencea, invingand pentru prima data in campionat dupa Revolutie.
Cadrul economic avut in vedere la rectificarea bugetara aprobata sambata in Guvern vizeaza o crestere medie a preturilor de consum de 5,8% in 2009, fata de 5%, cat era prevazut in bugetul adoptat de Parlament, in timp ce cursul mediu a fost revizuit in urcare de la 4 la 4,3 lei/euro.
Va prezentam programul complet al demonstratiei de Formula 1 pe care Renault o organizeaza la Bucuresti in 10 si 11 octombrie, echipa franceza fiind reprezentata de Romain Grosjean si Lucas di Grassi. Evenimentului Renault Roadshow are loc in cursul weekend-ului 10-11 octombrie in Piata Constitutiei din Bucuresti.
• Gradina Verona - port la apele Dunarii Cam asa arata sambata, pe la 12, gradina Verona, din strada Arthur Verona nr.
Ionescu a reclamat 10 functionari publici carora le-a oferit mita pentru eliberarea unor acte. ... In februarie 2008, in urma demisiei lui Teodor Filipescu, Iordanescu a preluat mandatul acestuia pentru ultimele 10 luni.
sai, Chiriches, Pintilii si Pleasca, au debutat chiar in tricoul primei reprezentative in meciuri oficiale si amicale. ... Cele mai multe jocuri pe banca pandurilor le are Eugen Neagoe, 73, in perioada 2006-2009, "Geana" ... 6 puncte - 10 jocuri, 0,6 pct.
google-analytics.com